Afla mai multe despre Marketplace

Cum poti deveni seller in platforma eMAG Marketplace
Sistemul eMAG Marketplace este disponibil pentru toti comerciantii care pot oferi o gama consistenta de produse din cel putin o categorie din retail, au experienta si resursele pentru a livra rapid comenzile clientilor si asigura serviciile post-vanzare. Acestia trebuie sa aiba capacitatea sa acopere intreg teritoriul Romaniei.

Daca doresti sa devii seller in platforma eMAG Marketplace completeaza aici informatiile despre profilul companiei tale. Dupa ce evaluam si validam profilul, si imediat ce vanzarea produselor tale in eMAG Marketplace va fi posibila, te vom contacta pentru a stabili impreuna detaliile colaborarii.

Despre eMAG Marketplace
eMAG Marketplace este sistemul prin care partenerii eMAG isi afiseaza propriile produse pe emag.ro, alaturi de produsele vandute direct de catre eMAG. Clientii pot comanda simultan atat produse eMAG cat si produse din oferta oricarui partener eMAG.

Toti partenerii care fac parte din sistemul Marketplace au fost atent selectati si sunt permanent evaluati si monitorizati ca sa putem asigura standardele de calitate cu care sunt obisnuiti clientii eMAG.

Fiecare produs de pe emag.ro poarta una dintre aceste etichete:
1. Produs vandut si livrat de eMAG – produsul este vandut direct de catre compania care detine eMAG, Dante International SA, si este insotit de serviciile dezvoltate de eMAG
2. Produs vandut si livrat de PartenerX – produsul este vandut de PartenerX, o companie independenta, calificata in sistemul eMAG Marketplace in urma analizarii calitatii serviciilor si produselor pe care le ofera. Cand comanzi un astfel de produs, transmitem comanda ta partenerului si acesta ti-l va livra impreuna cu toate documentele legale.

Conditiile comerciale, taxele de livrare, politica si taxele de retur, precum si garantiile produselor pot fi diferite pentru fiecare partener; acestea sunt afisate pe pagina dedicata partenerului. De asemenea, acestea nu sunt aceleasi cu cele care insotesc produsele vandute direct de catre eMAG.

Contul de client la eMAG

Produsele ofertate de partenerii din eMAG Marketplace pot fi comandate prin toate modalitatile prin care pot fi comandate si produsele eMAG: online pe eMAG.ro, telefonic la numerele afisate in pagina produselor sau in showroomurile eMAG.

Procesul de comanda online este cel standard atat pentru produsele Marketplace cat si pentru produsele eMAG.

In cosul de cumparaturi, clientul poate avea simultan atat produse vandute si livrate de eMAG, cat si de partenerii din eMAG Marketplace, grupate dupa partenerul care le comercializeaza. Sub fiecare grup de produse va regasi toate taxele aferente comenzii precum si linkuri catre politicile comerciale ale fiecarei companii partenere.

Termene de livrare si stocuri

La fel ca si produsele vandute direct de eMAG, produsele vandute de partenerii din eMAG Marketplace au afisate informatii de stoc in timp real precum si timpul estimat de sosire la destinatie pentru fiecare localitate din Romania, in cazul unei comenzi plasate la momentul afisarii ofertei. Produsele ofertate de partenerii din eMAG Marketplace sunt livrate doar prin intermediul curieratului rapid.

Modalitati de plata


Produsele ofertate de partenerii din eMAG Marketplace pot fi comandate si platite prin urmatoarele metode: card online, ramburs, rate fara dobanda pentru posesorii de card Star BT , BRD Finance MasterCARD, CardAvantaj si OP. Impreuna cu produsele comandate, vei primi facturi corespunzatoare de la fiecare partener din eMAG Marketplace.

Livrare comenzilor

Livrarea produselor achizitionate de la partenerii din eMAG Marketplace se face direct de catre acestia, exclusiv prin curier rapid. Nu se pot face livrari la Showroom-urile eMAG sau la sediul partenerului. Documentele aferente produselor achizitionate de la partenerii nostri (factura, certificat de garantie, etc) sunt livrate de catre partener impreuna cu produsele comandate. Pagina dedicata fiecaruia dintre partenerii din eMAG Marketplace contine taxele de livrare si pragurile de gratuitati utilizate.

Garantie si service

Garantia produselor achizitionate de la partenerii din eMAG Marketplace este asigurata de catre partenerul care a vandut produsul sau de catre centrul de service autorizat al producatorului, dupa caz.

Retur produse

Extragarantia de Retur in 30 de zile, Service Pick-Up & Return sau livrarea gratuita sunt servicii specifice eMAG care se aplica doar produselor care sunt marcate ca fiind vandute si livrate de eMAG.