skip to Main Content
 Notificări

În acest video îți vom prezenta tipurile de notificări pe care le vei primi din partea noastră pe tot parcursul colaborării.

De pe platforma eMAG Marketplace poți să primești notificări pe Mail sau direct în Mesagerie, atunci când trimiți un tichet către colegii noștri.

Notificările pe care le primești pe mail, sau cele pe care urmează să le primești, le poți accesa din secțiunea Notificări. Aici ai acces rapid la toate abonamentele de notificări pe care le poți activa/dezactiva. Poți seta să fii notificat pe anumite adrese de mail în funcție de tipul notificării și departament. Mai multe detalii ți-am pregătit în articolul Administrare notificări.

Poți alege să primești mail de fiecare dată când primești o comandă, când un produs este activat/inactivat, când stocul este limitat la un produs/epuizat, dar și când primești un mesaj nou din partea noastră pe platformă. E recomandat să te abonezi la cele mai importante tipuri de notificări deoarece vei fi alertat rapid despre orice modificare apărută în contului tău.

În meniul Mesagerie, poți accesa toate notificările primite din partea colegilor noștri în urma tichetelor pe care le-ai făcut direct din platformă. De asemenea, poți fi contactat direct de colegii noștri prin mesagerie atunci când sunt anumite probleme pe care trebuie să le remediezi. Pentru a vedea toate mesajele din platformă, accesează din Mesagerie, opțiunea Mesaje și se va deschide automat lista cu toate mesajele.

De aici filtrezi rapid tichetele inițiate de tine către colegii noștri, dar și pe cele inițiate de către Suport Clienți. Ți-am pregătit aici un articol special în care găsești mai multe detalii despre locul în care verifici mesajele primite din partea noastră.

Pentru a lua legătura cu colegii noștri de la Suport Clienți, accesează din Mesagerie opțiunea Contactează Marketplace și deschide un nou tichet cu mesajul tău. Află mai multe detalii despre cum trimiți un mesaj nou în articolul Cum să iei legătura cu noi.

Te invităm să urmărești și celelalte tutoriale video din secțiunea eMAG Academy. Acolo vei afla mai multe detalii și celelalte opțiuni disponibile pe platforma eMAG Marketplace.