Calendarul campaniilor eMAG – Februarie 2023

0
(0)


Te vom sustine in continuare sa atingi noi puncte cheie din planul pentru cresterea afacerii tale din acest an, prin evenimentele de cumparaturi si actiunile de promovare Fashion pe care le vom organiza.

  Iata planul campaniilor ce vor avea loc in luna februarie:

Ocazii saptamanale:

– 30 ianuarie-5 februarie

– 13-19 februarie

– 27 februarie-5 martie

Eveniment de cumparaturi:

– 7-9 februarie

– 21-23 februarie

Afisarea produselor

In perioada de activare, toate produsele validate in campanii vor avea afisata eticheta de campanie, astfel incat sa se bucure de o mai buna vizibilitate si sa te ajute sa iti cresti rata de conversie.

In microsite-ul creat pentru fiecare campanie vor avea acces produse din categoriile selectate, pe care ti le vom comunica separat, in notificarile dedicate fiecarei campanii din luna februarie, iar paginile disponibile pot fi extinse sau restranse, dupa caz, in functie de numarul de oferte eligibile participante.

Iata care sunt regulile de selectie ale produselor ce pot primi eticheta Wow:

Categoriile eligibile pentru microsite-ul fiecărei campanii din februarie le poți vedea aici:


Pachete de extra-vizibilitate

Evenimentele de cumpăraturi au disponibile și pachete special create de expunere extinsă, prin pachetele de vizibilitate.

Campania Stock Busters 21-23 februarie beneficieaza de aceste pachete. Dacă dorești să atragi atenția clienților și mai mult asupra ofertelor tale, poți opta pentru achiziționarea unuia din pachetele de vizibilitate. Vezi aici optiunile de pachete disponibile pentru vizibilitate. Iar dacă dorești să alegi un pachet, te rugam să ne scrii în Mesagerie, până pe 13 februarie, ora 20:00.

Te rugăm să ai în vedere următoarele criterii pentru accesarea pachetelor:

– Seller Rating-ul tău să fie minimum 4.

– Rating-ul produselor promovate să fie cel puțin 3.5.

– Minimum 20 de produse unice (PNK) încărcate în campania Stock Busters.

– Produsele trebuie să facă parte din categoriile eligibile.

– Sănătatea contului să fie BUNĂ sau Necesită îmbunătățiri, fără nicio suspendare a contului pe eMAG Marketplace în ultimele 3 luni.

Actiunile Fashion in februarie

Promovarea produselor Fashion continua, asa ca am stabilit un nou calendar al actiunilor de afisare speciala in site a produselor Fashion ce vor fi adaptate astfel:

Actiuni dedicate exclusiv produselor Fashion inscrise in programul Genius:

– In perioada 01-12 feb: Love, love, love

– In perioada 13-19 feb: Fall for Fashion

– In perioada 20-28 feb: Fall for Fashion

Actiuni dedicate intregii selectii de oferte Fashion (produse Genius si non-Genius):

– In perioada 01-12 feb: Winter’s last call

– In perioada 13-28 feb: Refresh & Restart

In functie de interesul clientilor pentru o anumita selectie de oferte, exista posibilitatea ca datele de start sau de final ale actiunilor Fashion sa sufere mici modificari.

  Criteriile de participare in campaniile eMAG din luna februarie:

– Produsele propuse trebuie sa aiba un discount minim aplicat de 5% fata de cel mai mic pret din ultimele 30 de zile, indiferent de performanta lor in platforma, iar pentru categoria Fashion & Sport, produsele propuse trebuie sa aiba un discount minim aplicat de 3%.

– Vor fi validate si acele produse cu discount procentual mai mic de 5% / 3% (pentru categoria Fashion&Sport) vs. cel mai mic pret al lor in ultimele 30 de zile, daca au discount in valoare absoluta de minimum de 50 RON.

– Ofertele nou listate propuse in campanie sa fie activate cu minimum 7 zile inainte de data de start campanie.

– Ofertele incluse in campanie sa nu fi fost inactive in ultimele 30 zile inainte de startul campaniei.

Iti reamintim ca esti liber sa iti stabilesti pretul independent si sa oferi ce reduceri sau beneficii doresti pentru clienti.

Mecanismul de reducere comision 

Sustinem eforturile tale de a aduce clientilor cele mai bune oferte prin participarea in campaniile umbrela pe care le organizam si, de aceea, fiecare produs vandut in perioada de activare a campaniilor din februarie iti va aduce si un comision mai mic, conform grilei stabilite. Sumele obtinute le vei incasa de-a lungul lunii februarie si inceputul lunii martie 2023.

Comertul online evolueaza de la o perioada la alta si luam in calcul orice noua ocazie ce ar aduce beneficii pentru afacerea ta. De aceea, vom avea grija sa implementam oportunitatile identificate, informandu-te din timp despre fiecare actualizare a programului de promovare.

Iti dorim spor la vanzari de calitate,

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Pentru mai multe informații, te așteptăm în Mesagerie, iar dacă dorești să discuti despre oportunități de creștere, te așteptăm în grupul de Facebook.

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE

Ziua eMAG

0 (0) In acest tutorial vei afla mai multe despre campania Ziua eMAG,