Cel mai scurt drum între tine și 500.000 de clienți trece prin Genius easybox

CE ESTE GENIUS easybox

Este un serviciu pentru selleri, care permite livrarea coletelor pentru abonații Genius la o multitudine de lockere din România.

Prin Genius easybox, ai oportunitatea să le oferi consumatorilor tăi livrare rapidă la easybox și retur extins la 60 de zile.

Nu ești încă seller?

CARE SUNT AVANTAJELE GENIUS easybox

Există deja 500.000 de abonați Genius

Clienții Genius versus non-Genius generează cu 79% mai multe comenzi

Filtrul eMAG Genius e folosit de 90% dintre clienții eMAG

Produsele Genius au mai multă vizibilitate decât restul produselor datorită etichetei Genius.

Ai o rată de conversie mai mare pentru produsele Genius

Coșul de cumpărături al clienților Genius este 2x decât al clienților non-Genius

Nu ești încă seller?

CARE SUNT CONDIȚIILE DE ELIGIBILITATE

*Criteriul nu se aplică în cazul în care seller-ul este activ în Marketplace de mai puțin de 3 luni.

FAQ GENIUS easybox

În secțiunea Documente Legale din contul tău poți semna Anexa Genius. După semnare, toate produsele tale eligibile easybox vor primi eticheta Genius, iar dacă sunt produse pe care nu le dorești în program, poți folosi opțiunea Inactivează proprietatea Genius din meniul Ofertele Mele 

În programul Genius easybox nu este necesar să oferi livrare rapidă, ci doar să predai coletele curierului conform timpului de predare pe care l-ai setat.  

Începând cu 13 septembrie 2023, contribuția Genius în valoare de 2 RON+TVA se aplică pentru toate comenzile Genius finalizate, pe care le-ai predat curierului. Aceasta nu se aplică pentru retur.  

În desfășurătoarele de plata, la fiecare pay-out, vei vedea care sunt contribuțiile tale Genius pentru toate comenzile eligibile din perioada de referință. 

Clienții Genius care au un card salvat în cont, se bucură de o restituire rapidă a banilor, imediat ce coletul a fost ridicat din easybox de către curier. În cazul în care produsele returnate ajung la tine deteriorate, te rugăm să ne trimiți dovezi în Mesagerie pentru a investiga posibilitatea despăgubirii.  

Dacă ești deja seller în Marketplace și vrei să înveți cum să folosești mai eficient Genius easybox, intră în Academy

eMAG Genius

În acest tutorial vei afla: Ce este eMAG Genius? Pentru clienți, eMAG Genius este un abonament pe care îl platesc lunar sau anual, care le

eMAG Genius easybox

În acest tutorial vei afla:   Ce este eMAG Genius easybox eMAG Genius easybox este o extensie a programului Genius, prin care poți oferi clienților

eMAG Genius Home Delivery

În acest tutorial vei afla: Ce este eMAG Genius Home Delivery? eMAG Genius HD este o extensie a programului Genius, prin care poți oferi livrare