Programul eMAG „Deschide România” a atras 2.000 de producători din toată țara

0
(0)
  • Programul cuprinde producători din toate județele țării
  • Comenzi cu valoare totală de peste 13 milioane de lei în 2019, cu aproape 20% mai mult față de 2018
  • 30 de milioane de lei este valoarea totală a vânzărilor generate prin program în cei 3 ani de la lansare

București, 6 februarie 2020 – La trei ani de la lansare, programul Deschide România, dezvoltat de eMAG, a depășit pragul de 2.000 de producători din toate județele țării și peste 570.000 de produse disponibile prin program, clienților eMAG.

În 2019, Deschide România a generat comenzi de peste 13 milioane de lei pentru producătorii români de pe întreg teritoriul țării, care au  vânndut peste 200.000 de produse realizate 100% în România. Bilanțul celor trei ani de program arată vânzări generate de aproximativ 30 de milioane de lei. Cele mai bine vândute produse au fost produsele textile, produsele home&deco, hainele pentru copii și jucăriile.

„După trei ani de program Deschide România, care susține micii producători locali să își dezvolte afacerea, vedem rezultate care ne motivează să ne concentrăm și mai mult pe această platformă, parte din eMAG Marketplace. Am reușit ca, într-un timp destul de scurt, să triplăm numărul de comenzi plasate și să aducem în stoc peste jumătate de milion de produse fabricate 100% în România. Deschide România aduce mai aproape de clienți, o varietate mai mare de produse autohtone și valoare adăugată comunităților locale prin incurajarea economiei sociale”, a spus Florin Filote, director eMAG Marketplace.

Top județe în programul Deschide România (altele decât Ilfov):

  1. Cluj – 108 companii
  2. Iași – 68 companii
  3. Timiș – 56 companii

Deschide România pune la dispoziția micilor producători platforma prin care au  acces rapid, eficient și fără riscuri la piața de desfacere dezvoltată de eMAG, beneficiind în tot acest timp de suportul și expertiza eMAG în vânzarea online, acumulată în cei peste 18 ani de operare a produselor în regim propriu. Totul se realizează prin intermediul tehnologiei care, la rândul ei, este ‘made in Romania’, scopul urmărit fiind acela de a îmbunătăți experiența de cumpărare a clienților care vor să consume produse autohtone. Antreprenorii care doresc să se înscrie în program își pot alege orice domeniu de activitate, cu excepția industriei alimentare. Pentru a face parte din program, companiile producătoare trebuie să aibă o cifră de afaceri nu mai mare de 500.000 de lei în anul fiscal anterior și orice produs propus spre comercializare să fie fabricat exclusiv în România. Participanții la program beneficiază de un regim special de comisioane, iar ONG-urile nu plătesc comision.

Despre eMAG

Companie românească fondată în 2001, eMAG este un pionier al pieței de comerț online din România și a devenit un lider cu prezență în Bulgaria, Ungaria și Polonia. De 18 ani, compania investește constant în servicii bazate pe tehnologii dezvoltate în România, care ajută clienții să economisească timp și bani.
Cu o gamă de produse în continuă creștere atât prin oferta proprie, cât și prin partenerii din Marketplace, eMAG este locul unde oricine poate căuta și comanda orice, de oriunde. Clienții beneficiază de servicii cu valoare adăugată precum 30 de zile drept de retur, deschiderea coletului la livrare, call center 24/7, Service Pick Up and Return, finanțare în rate prin eCredit, aplicația de mobil și „Plata cu un click”, cardul de cumpărături eMAG de la Raiffeisen Bank, serviciul de comandă instant.

 

 

Cât de util a fost acest articol?

Click pe o stea pentru evaluare!

Evaluare medie 0 / 5. Voturi: 0

Fără voturi până acum! Fii primul care evaluează acest articol.

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru dumneavoastră.

Spune-ne cum putem îmbunătăți acest articol?

Pentru mai multe informații, vă așteptăm în Mesagerie, iar dacă doriți să discutați despre oportunități de creștere, alăturați-vă nouă în grupul de Facebook

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE