Participă la campaniile eMAG și generează mai multe vânzări pentru produsele tale

CE SUNT CAMPANIILE eMAG

Periodic, organizăm evenimente de shopping care se concentrează pe o anumită categorie de produse sau tipuri de discount-uri.

Te încurajăm să încarci ofertele tale speciale în platformă și să beneficiezi de vizibilitatea oferită de campaniile umbrelă eMAG.

Ești seller?

Nu ești încă seller?

BENEFICIILE CAMPANIILOR eMAG

Vizibilitate

Vizibilitate

70% dintre clienți caută discount-uri. Așadar, produsele tale vor fi văzute de un volum mare de oameni dacă apar în Campaniile eMAG. De asemenea, Campaniile beneficiază de promovare intensă atât offline, cât și online.

Profit mai mare

Profit mai mare

70% dintre sellerii care participă au o creștere de 40% în volumul de vânzări.
În plus, eMAG ajută sellerii să gestioneze costurile oferind discount la comision pe baza performanței produselor în România, Ungaria și Bulgaria.

Predictibilitate

Predictibilitate

Ai access în avans la calendarele de Campanii eMAG și îți poți pregăti ofertele din timp, astfel încât să fie incluse în campanie.

Ești seller?

Nu ești încă seller?

CARE SUNT CONDIȚIILE DE ELIGIBILITATE

  • Produsele propuse trebuie să aibă un discount minim de 5% și valoarea lor trebuie să fie mai mică decât cel mai mic preț din ultimele 30 de zile, indiferent de perfomanța lor în Marketplace.
  • Ofertele incluse în campanie trebuie să fi fost active cu minim 30 de zile înainte de startul Campaniei.
  • Voucher-ul pe care îl oferi trebuie să aibă o valoare minimă de discount, în funcție de categorie.
  • Produsele eligibile vor primi badge-ul de campanie doar dacă aceste au oferta principală.
  • Produsele trebuie să dispună de cod fiscal TVA emis de Autoritățle Fiscale din Uniunea Europeană.

Ești seller?

Nu ești încă seller?

CUM AFLU DESPRE CAMPANIILE eMAG?

Intră în eMAG Academy și verifică toate informațiile despre campanii.

Urmărește newsletter-ul lunar în care îți transmitem Calendarul de campanii. Astfel, vei ști în avans care sunt Campaniile lunii următoare și îți poți pregăti ofertele din timp.

Ești seller?

Nu ești încă seller?

FAQ CAMPANIILE eMAG

În fiecare lună primești un newsletter dedicat calendarului de campanii eMAG, în care vei putea vedea criteriile de eligibilitate sau poți urmări newsletterele pentru fiecare campanie. De asemenea, în platforma eMAG Marketplace, în Dashboard sau meniul Promovare – Campanii, poți identifica toate campaniile active în care mai poți încărca oferte. Află aici mai multe detalii despre calendarul campaniilor eMAG. 

În funcție de tipul de campanie (discount sau voucher), discounturile minime sunt diferite. Pentru campaniile cu discount trebuie să aplici cel puțin 5% reducere față de CMMP 30 (3% pentru divizia Fashion & Sport) sau minimum 50 RON reducere în valoare absolută. Campaniile cu voucher aplicat direct în coș, au praguri minime de discount în funcție de categorii, pe care le poți vedea aici: Campanii eMAG Marketplace. 

În secțiunea Promovare – Campanii – Acțiuni, vei descărca fișierul ce conține doar produsele eligibile în campania în care dorești să participi. În fișier vei păstra doar acele produse pe care vrei să le înscrii în campanie.  

Dacă tipul campaniei este de discount, trebuie să completezi prețul promoțional și să încarci fișierul în platformă prin import XLS.  

Dacă tipul campaniei este de voucher, trebuie să încarci fișierul în platformă doar cu produsele din campanie, pentru care se va aplica discountul minim din campanie. Dacă vrei să oferi un discount mai mare, trebuie să ne trimiți un fișier separat în Mesagerie.   

După ce ai încărcat fișierul în platformă prin opțiunea Import XLS, ai 2 opțiuni: 

  • În meniul Promovare – Campanii, selectează campania dorită, iar în secțiunea Oferte validate sau Oferte respinse, vei putea vizualiza un fișier generat cu statusul produselor. 
  • Dacă ai folosit importul XLS, în dreptul fișierului încărcat, poți identifica statusul importului, cât și al produselor. 

În cazul în care vrei să elimini anumite produse dintr-o campanie în care te-ai înscris deja este necesar să ne scrii în Mesagerie, meniul Campanii generale – Informații campanii, împreună cu lista ce cuprinde ID-ul campaniei, PNK și ID-ul produselor pe care vrei să le elimini. Dacă dorești să retragi toate produsele pe care le-ai înscris deja într-o campanie, ne poți trimite în Mesagerie fișierul de produse înscrise inițial, selectând tot meniul Campanii generale – Informații campanii 

Campanii eMAG Marketplace

Periodic, pe site-ul eMAG sunt activate campanii la care îți poți încărca ofertele. Îți recomandăm să încarci oferte atractive pentru a beneficia de creșterea vânzărilor.