skip to Main Content
0
(0)

Miercuri, 11 decembrie, 2019, în cadrul emisiunii de business Ziarul Financiar Live, Florin Filote, directorul eMAG Marketplace a prezentat evoluția platformei eMAG Marketplace, punând accent pe cele mai recente inițiative de dezvoltare pentru businessul sellerilor eMAG, precum:

  • Activarea serviciului logistic integrat numit e-Fulfilment by eMAG, care va deservi sellerii eMAG ce doresc să beneficieze de servicii de depozitare, picking și packing la standardele eMAG.
  • Lansarea platformei International Marketplace Network, în urma unei alinațe încheiate cu trei alți jucători de e-commerce din Europa: Cdiscount (Franța), Real.de (Germania) si ePrice (Italia).
  • O nouă soluție de finanțare adresată antreprenorilor care au nevoie de suport pentru extinderea afacerii lor online, prin parteneriatul semnat cu IdeaBank numită eMAG Seller Credit.
  • Lansarea platformei eMAG Acedemy, platformă tip e-learning în care sellerii găsesc peste 200 de articole menite să îi ajute să-și optimizeze procesele de business și să răspundă mai bine nevoilor clienților, în activitatea de pe platforma eMAG Marketplace.

Te invităm să urmărești întregul interviu, pentru a afla care sunt proiectele de business ale platformei eMAG Marketplace, pentru sellerii săi.

 

Sursa link: Facebook ZF live

 

 

Cât de util a fost acest articol?

Click pe o stea pentru evaluare!

Evaluare medie 0 / 5. Voturi: 0

Fără voturi până acum! Fii primul care evaluează acest articol.

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru dumneavoastră.

Spune-ne cum putem îmbunătăți acest articol?