skip to Main Content
5
(3)

eMAG este compania românescă ce a devenit liderul pieței de comerț online din țara nostră, prin investiția continuă în tehnologie și servicii. Intră aici și devino seller eMAG Maketplace.

Pentru a extinde gama de produse comercializate, dar și pentru a susține companiile care își doresc acces către o piață mult mai mare de clienti, a fost lansată platforma eMAG Marketplace.

eMAG Marketplace deschide drumul către un comerț simplu și rapid care atrage an de an, tot mai multi parteneri cât și vizitatori, fiind mediul online destinat celor care au o afacere deja consacrată, sau sunt la început de drum.

Ca dovadă a succesului pe care sellerii îl resimt în expunerea afacerii lor online, la momentul actual, platforma eMAG Marketplace reunește peste 21.000 de selleri care vând atât la nivel locat cât și peste graniță.

Dacă și tu îți dorești să îți dezvolți afacerea într-un mod profesionist, iată câteva motive care te vor determina să intri în clubul sellerilor eMAG de succes:

 • eMAG Marketplace este cel mai eficient mod prin care orice companie își poate prezenta oferta, către o bază impresionantă de clienți.
 • Peste 500.000 de oameni intră zilnic pe site-ul eMAG în căutarea produselor dorite. Înscrie-te în platformă și acordă un plus de încredere produselor tale, deoarece clienții eMAG sunt fideli ofertelor și serviciilor primite.
 • Te poți înscrie gratuit, în eMAG Marketplace și poți experimenta, canalul de vânzări, pe profilul companiei tale. Vei beneficia de toate instrumentele de monitorizare și analiză în timp real a evoluției afacerii tale, create și dezvoltate prin îmbunătățirea continuă a tehnologiei în comerțul online.
 • Dacă ești antreprenor român aflat la început de drum, ai acces în programul Deschide România, special gândit pentru micii producători români, întreprinderi sociale sau chiar ONG-uri. Vei beneficia de o promovare specifică, pentru ca vizitatorii să identifice ușor produsele românești.
 • Ai ocazia să interacționezi cu un număr foarte mare de clienți, care pot vizita produsele tale, oricând și de pe orice tip de device. Platforma eMAG Marketplace are o zonă de review-uri, unde clienții își pot descrie experiența de cumpărare avută.
 • De asemenea, produsele pot fi achitate și prin card online, modalitatea cea mai utilizată de clienți fără a fi nevoie ca tu să ai implementat un POS sau să plătești pentru acest tip de serviciu.
 • Pentru ca produsele tale să ajungă în cel mai scurt timp la clienți, ai patru firme de curierat agreate eMAG: UrgentCargus, DPD, FanCourier sau SameDay, din care poți alege, partenerul tău, în livrarea comenzilor.

Beneficiezi de suport pe care îl poți solicita atunci când ai nevoie de ajutor:

 • Mesageria Marketplace este locul unde poți lăsa întrebările tale despre orice situație întâmpinată în contul tău,
 • Platforma eMAG Academy, care cuprinde tutorialele de training pentru utilizarea platformei și nu numai.
 • Departamentul Account Health care monitorizează constant activitatea contului tău și care te informează de orice abatere de la valorile dorite.
 • De asemenea, poți opta pentru serviciile departamentului Account Partners. Pentru doar 199 de lei pe lună, vei avea un consultant dedicat, care împreună cu tine, va seta obiectivele dorite și va gândi strategia de atingere a acestor obiective.

Așa că nu ezita să intri în grupul antreprenorilor, care au cunoscut deja succesul în afacerea lor online. Vei avea ca partener, pe cel mai bun specialist în e-commerce, din România.

Cât de util a fost acest articol?

Click pe o stea pentru evaluare!

Evaluare medie 5 / 5. Voturi: 3

Fără voturi până acum! Fii primul care evaluează acest articol.

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru dumneavoastră.

Spune-ne cum putem îmbunătăți acest articol?