skip to Main Content

Programul “eMAG Deschide România” susține și promovează antreprenorii români din cadrul comunităților de pe teritoriul României.

Este o oportunitate creată de eMAG pentru antreprenorii români. Astfel poți accesa o piață vastă de clienți, care sunt în căutare de produse românești, oriunde s-ar afla, în țară.

Îți vei dezvolta afacerea, prin expunerea produselor fabricate și vândute de tine, pe platforma eMAG Marketplace.

Pe toată perioada participării în programul „eMAG Deschide România”, poți beneficia de toate avantajele pe care orice seller eMAG le are, primești suport din partea echipei Marketplace atunci când ai nevoie, dar cel mai important, vei putea expune și promova produsele tale, unui număr impresionant de clienți.

Criteriile de eligibilitate pentru a te înscrie în programul “eMAG Deschide România”:

  • ai naționalitate română;
  • ești persoană juridică de drept privat, întreprindere individuală, întreprindere familială sau persoană fizică autorizată;
  • desfășori activități în domeniul non-alimentar conform Cod CAEN, secțiunea C-Industria prelucrătoare. Produsele alimentare nu sunt acceptate în program;
  • cifra de afaceri înregistrată în anul financiar anterior momentului aplicării pentru Deschide România, nu depășește 500.000 lei;
  • deși îți achiziționezi materia primă și din alte țări, îți desfășori activitatea și realizezi produsele exclusiv, pe teritoriul României;
  • realizezi produse în serie (de producție mare, mijlocie sau mică), inclusiv produse handmade.

Procedura de înscriere în programul “eMAG Deschide România”:

Completezi formularul și bifezi că ești producător român

Ne transmiți documentele care atestă că ești producător

Analizăm dacă ești eligibil pentru a intra în program

Semnezi contractul emis

Încarci produsele în platformă

Produsele sunt marcate cu eticheta “Deschide Romania”

Ce este important să stii:

  • Comisionul perceput pentru sellerii din eMAG Deschide România, este de 5% pentru produsele din divizia hardlines (electronice, eletrocasnice, unelte, jucării, articole sportive etc), sau 10% softlines (produse fashion, bijuterii, accesorii, cosmetice etc).
  • Fiecare produs va fi etichetat în site, cu logo-ul specific ”eMAG Deschide România”, pentru ca vizitatorii eMAG să le identifice mai ușor, în căutările lor.
  • Reține că, este obligatoriu ca toate criteriile de înscriere, să fie îndeplinite, pe tot parcursul participării tale, ca seller în programul eMAG Deschide România.
  • Dacă ulterior, una din condițiile de eligibilitate, nu mai este îndeplinită, ai obligația să anunți în termen de 5 zile, echipa Marketplace despre faptul că nu mai îndeplinești criteriile de încadrare în program.În acest caz, eMAG va retrage automat logo-ul „Deschide România” aplicat produselor, de la data în care nu se mai indeplinește cel puțin una din condițiile de participare și se va aplica un nou comision, conform grilei standard de comisioane eMAG.