Participa la unul dintre cele mai importante evenimente din Sud-Estul Europei, pentru selleri!
Intra in eveniment!
Days
Hours
Minutes
Seconds

Pregateste-te pentru eMAG Sellers’ Day South-East Europe! 

Pe 12 iunie, sellerii eMAG Marketplace din toata regiunea isi dau intalnire la eMAG Sellers’ Day 2024, in prima editie regionala!

Vino in Bucuresti pentru a te bucura de tot ce am pregatit pentru tine in cadrul evenimentului: discuta cu echipa de Top Management sau cu specialistii eMAG si afla ce oportunitati construim pentru afacerea ta, atat in Romania, cat si cross-border.

Mai mult, vei putea interactiona cu partenerii evenimentului, cu invitatii speciali, dar si cu alti selleri pentru a gasi noi insight-uri pentru afacerea ta.

Chiar daca vei fi in sala sau ne vei urmari online, vei avea acces la informatii in exclusivitate despre rezultatele, planurile si noutatile eMAG Marketplace la nivel regional.

12 

Iunie

Face

Convention Center

Piata Presei Libere

Nr. 3-5 , Bucuresti

Acesta este evenimentul pe care nu trebuie sa il ratezi

Este un eveniment construit special pentru selleri, iar 2024 este primul an in care poti vedea toate detaliile despre planurile de dezvoltare si instrumentele disponibile pentru tine in toate cele 3 platforme eMAG Marketplace: Romania, Bulgaria, Ungaria.

Afla directiile de investitii eMAG, dar si sfaturi practice pentru a-ti maximiza vanzarile.

Profita de ocazie pentru a discuta cu partenerii evenimentului: companii care sunt gata sa ofere solutii pentru multe dintre provocarile afacerii tale.

Participa la eMAG Sellers’ Day SEE

Daca reprezinti o companie inregistrata in eMAG Marketplace in oricare dintre platformele Romania, Bulgaria sau Ungaria, esti invitat sa participi la eMAG Sellers’ Day fizic sau urmarind evenimentul online.

Daca nu esti inca seller eMAG Marketplace, te poti inscrie aici.

Atentie! Locurile sunt limitate in sala evenimentului, de aceea este necesar sa desemnezi un singur reprezentant pentru a participa fizic. In momentul in care locurile fizice vor fi epuizate, te vei putea inscrie pentru a urmari evenimentul online.

Conferinta se va desfasura in limba engleza si va avea traducere si in limba romana, bulgara si maghiara, daca iti este mai usor sa urmaresti astfel.

Inregistrarile sunt deschise pana pe 10 iunie. Dupa ce te inregistrezi, vei primi confirmarea de participare in maximum 10 zile, dar nu mai tarziu de 11 iunie.

Sellers' Day 2024 FAQ

Gasesti raspunsuri la intrebari frecvente despre eveniment in eMAG Academy

Acceseaza FAQ → eMAG Sellers` Day 2024 – eMAG Marketplace