Vegyél részt a délkelet-európai régió egyik legfontosabb kereskedelmi eseményén!
Enter the event!
Days
Hours
Minutes
Seconds

Készülj fel az eMAG Sellers’ Day South East Europe-ra!  

Június 12-én az eMAG Marketplace eladói a régió minden részéről eljönnek és találkoznak egymással és velünk a 2024-es eMAG Sellers’ Day-en, az első regionális rendezvényen! 

Gyere el Bukarestbe, hogy részese legyél mindannak, amivel készültünk neked: beszélgess a felsővezetői csapattal vagy az eMAG szakembereivel, és ismerd meg, milyen lehetőségeket teremtünk az vállalkozásod számára, mind Romániában, mind határokon átnyúlóan. Ezenfelül kapcsolatba léphetsz a rendezvény partnereivel, a különleges vendégekkel és más eladókkal, hogy új információkhoz juss vállalkozásod számára. 

Akár a közönség soraiban leszel, akár online követsz minket, exkluzív információkhoz juthatsz az eMAG Marketplace regionális szintű eredményeiről, terveiről és híreiről.

Box+logo-section1-event

Június

12.

Face

Convention Center

Piata Presei Libere

No. 3-5 , Bukarest

Ezt a rendezvényt nem szabad kihagynod

Ez egy kifejezetten az eladóink számára létrehozott esemény, és 2024 az első olyan év, amikor minden részletet megtudhatsz a 3 eMAG Marketplace platformon elérhető fejlesztési tervekről és eszközökről: Romániában, Magyarországon és Bulgáriában.

Megismerheted az eMAG befektetési irányvonalait, de gyakorlati tippeket is kapsz, hogyan maximalizáld az eladásaidat.

Használd ki az alkalmat, hogy beszélgess a rendezvény partnereivel: olyan vállalatokkal, amelyek készek megoldást kínálni számos üzleti kihívásra.

Csatlakozzon az eMAG Sellers' Day SEE-hoz

Amennyiben olyan céget képviselsz, amely az eMAG Marketplace-re regisztrált Románia, Bulgária vagy Magyarország valamelyik platformján, meghívjuk Téged, hogy vegyél részt az eMAG Sellers’ Day-en személyesen vagy az esemény online megtekintésével.

Amennyiben még nem vagy eladó az eMAG Marketplace-en, itt tudsz regisztrálni.

Figyelem! A rendezvényteremben korlátozott a férőhelyek száma, ezért csak egy képviselőt lehet offline részvételre kijelölni. Amikor a rendelkezésre álló helyek elfogynak, akkor lesz lehetőséged online regisztrálni az online részvételre.

A konferencia angol nyelven kerül megrendezésre, de román, bolgár és magyar nyelvű fordítás is lesz, hogy így könnyebben tudod figyelemmel kísérni az eseményt

A regisztráció június 10-ig tart. A regisztráció elküldése után legfeljebb 10 napon belül, de legkésőbb június 11-ig megkapod a részvételi visszaigazolást.

 A regisztráció június 10-ig tart. A regisztráció elküldése után legfeljebb 10 napon belül, de legkésőbb június 11-ig megkapod a részvételi visszaigazolást. 

Sellers' Day 2024 GYIK

Az eMAG Academy-n választ találsz az eseményre vonatkozó gyakran feltett kérdésekre. 

Hozzáférés GYIKhez eMAG Sellers` Day 2024 – eMAG Marketplace