Vegyen részt az eMAG kampányokban és generáljon több értékesítést termékeihez

Mik azok az eMAG kampányok?

Időről számos olyan vásárlási eseményt szervezünk, amelyek a konkrét termékkategóriákra vagy kedvezménytípusokra összpontosítanak. 

 

Arra ösztönözzük Önt bíztatunk téged, hogy töltsd fel különleges ajánlataidat a platformra, és élvezze az eMAG esernyő ernyő kampányok által biztosított láthatóságot.

Még nem vagy eladó?

Az eMAG kampányok előnyei

Láthatóság

Láthatóság

Mivel a vásárlók 70%-a aktívan keresi a kedvezményeket, a termékei széles közönség számára láthatóak lesznek, ha részt vesznek az eMAG kampányokban. Emellett a kampányok erős népszerűsítést kapnak mind offline, mind online.

Növekvő profit

Növekvő profit

A résztvevő eladók 70%-a 40%-os forgalomnövekedést tapasztal. Ráadásul az eMAG segít az eladóknak a költségek kezelésében a teljesítmény alapú jutalékkedvezményekkel Romániában, Magyarországon és Bulgáriában.

Tervezhetőség

Tervezhetőség

Előzetesen hozzáférhet az eMAG kampány naptáraihoz, ami lehetővé teszi, hogy előre elkészítse ajánlatait a kampányokban való beillesztéshez részvételhez.

Vagy eladó vagy?

Még nem vagy eladó?

Az eMAG kampányokhoz való jogosultsági feltételek

  • Az ajánlott javasolt termékekre legalább 5%-os kedvezményt kell kínálniuk adni, és az értéküknek alacsonyabbnak kell lennie, mint az utolsó 30 nap legkisebb legalacsonyabb ára, függetlenül teljesítményüktől a Marketplace-en.
  • A kampányban szereplő ajánlatoknak legalább 30 nappal a kampány kezdete előtt aktívnak kell lenniük.
  • Az általad felajánlott kupon minimum kedvezményértékkel kell rendelkeznie a kategória alapján.
  • A jogosult termékek csak akkor kapják meg a kampány jelvényét címkéjét, ha rendelkeznek fő ajánlattal.
  • A termékeknek rendelkezniük kell egy adóazonosítóval, amit az Európai Unió Adóhatóságai bocsátanak ki.

Még nem vagy eladó?

Hogyan tudok meg többet az eMAG kampányokról?

Lépj be az eMAG Academy oldalra és ellenőrizd az összes információt a kampányokról.

Kövesd a havi hírlevelet, ahol megosztjuk veled a Kampány Naptárat. Így előre tudhatod, hogy mi lesz a következő hónap kampánya, és előre felkészítheted ajánlataidat.

Még nem vagy eladó?

GYIK Kampányok

Minden hónapban küldünk egy dedikált hírlevelet az eMAG kampány naptárról, ahol megtalálod a jogosultsági feltételeket, vagy követheted az egyes kampányokra vonatkozó hírleveleket. Továbbá az eMAG Marketplace platformon a Dashboard vagy a Promóció menü – Kampányok részben az összes aktív kampányt megtalálhatod, ahol felajánlásokat tölthet fel ajánlataidat fel tudod tölteni. Tudj meg többet az eMAG kampány naptárról itt.

        A kampány típusától (kedvezmény vagy kupon) függően a minimális kedvezmények változnak. A kedvezményekkel kapcsolatos kampányokhoz legalább egy 5% kedvezményt kell alkalmaznod az CMMP 30-ból (3% a Divat és Sport osztály esetén), vagy legalább 50 RON abszolút csökkentést kell alkalmaznod. Azoknál a kampányoknál, ahol közvetlen kosárban alkalmazott kuponok vannak, a minimális kedvezménykorlátok kategóriánként változnak, amelyeket itt találsz: eMAG Marketplace Kampányok.

A Promóció – Kampányok – Műveletek részben le tudsz tölteni egy fájlt, amely tartalmazza a kampányhoz jogosult termékeket.

        Ha a kampány típusa kedvezmény kampány, akkor ki kell töltenie meg kell adnod a egy promóciós árat és feltöltenie fel kell töltened a fájlt az XLS importálás menüpont segítségével.

        Ha a kampány típusa kupon kampány, akkor csak egy fájlt kell feltöltened a platformra a kampányhoz tartozó termékekkel, amelyekre a minimális kampánykedvezmény érvényes lesz. Ha nagyobb kedvezményt kínálna szeretnél kínálni, külön fájlt kell küldened nekünk az Üzenetközponton keresztül.

Miután feltöltötted a fájlt az XLS importálás segítségével a platformra, két lehetőséged van:

  • A Promóció – Kampányok menüben kiválaszthatja a kívánt kampányt, és a Jóváhagyott Ajánlatok vagy Elutasított Ajánlatok részben letöltheted az előbbiek szerint a termékeket megtekintheti a termékek állapotáról készített fájlt.
  • Ha az XLS importálást használtad, az importálás állapotát és a termék állapotát az feltöltött fájl mellett azonosíthatja találod.

Ha bizonyos termékeket szeretnél eltávolítani egy olyan kampányból üzenetet kell küldenied nekünk az Általános Kampányok menü – Kampány Információ részben az Üzenetközponton keresztül a Kampányok témát kiválasztva, egy listával, amely tartalmazza a kampány azonosítóját, PNK-ját és a termékazonosítókat, amelyeket eltávolítani szeretnél. Ha az összes terméket kivonni szeretné egy kampányból Amennyiben az összes terméket szeretnéd eltávolítani a kampányból, csak küldd el nekünk az eredetileg feltöltött kampányjavaslatok fájlt az Üzenetközponton keresztül. elküldheti nekünk az eredetileg bejelentkezett termékfájlt üzenetküldéssel, a Általános Kampányok menü – Kampány Információ kiválasztásával.

Noul flux de listare produse

In acest ghid vei gasi cele mai relevante informatii referitoare la fluxul nou de listare produse disponibil pe eMAG Marketplace.    Asocierea la un produs