Fulfillment by eMAG segítségével a leghatékonyabb logisztikai megoldást kapod.

Mi az FBE

A Fulfilment by eMAG (FBE) egy integrált logisztikai szolgáltatás. Biztosítjuk a tárolóteret és olyan szolgáltatásokat, mint a rendelésfeldolgozás, átvétel, csomagolás és szállítás. Emellett kezeljük az ügyfélkiszolgálást és a visszaküldési kérelmeket is.

Neked csak annyi a teendőd, hogy  elküldöd termékeidet az eMAG raktárba, mi pedig gondoskodunk azok raktározásáról, rendelések feldolgozásáról, valamint a csomagok átadásáról a futárcégeknek a végleges kézbesítéshez a vásárlónak. Más nem marad hátra, mint hogy figyelmedet a forgalom növelésre fordítsd.

Tárolás

összekészítés

Csomagolás

Szállítás

0-24 ügyfélszolgálat

Visszaküldések

Még nem vagy eladó?

Mire számíthasz, ha aktiválod az FBE-t:

  • Tárold termékeidet 30 napig ingyenesen.
  • Termékeidet elég egy raktárban tárolni, mi pedig házhoz szállítjuk rendeléseidet mindhárom országban: Romániában, Bulgáriában és Magyarországon.
  • A termékeid 2-szer annyira láthatóvá válnak azoknak a vásárlóknak köszönhetően, akik a "eMAG által szállítva" szűrőt választják.
  • A gyors szállítás miatt nagyobb az esély, hogy jobb eladói értékelést kapj.
  • A legjobb tárolási és irányítási logisztikai feltételeket részesülsz kapsz, múltbeli 43 millió eurós eMAG befektetések segítségével.
  • Az FBE révén hozzáférhetsz a Kelet-Európa legnagyobb, 240 000 négyzetméteres raktárához.
  • Kevésbé problémás a személyzeti ingadozás és a raktár működési engedélyeztetés terén.

CUM FUNCȚIONEAZĂ FBE

Pasul 1

Solicită activarea serviciului FBE

Pasul 2

Semnează actele necesare activării serviciului FBE

Pasul 3

Trimte produsele către depozitul nostru

Pasul 4

Începe să-ți promovezi produsele. Noi ne ocupăm de depozitare, ambalare și expediere

Pasul 5

Bucură-te de vânzări

Hogyan aktiválható az FBE

Kérd az FBE szolgáltatás aktiválását a Üzenetközponton keresztül, a Fulfillment by eMAG – FBE fiókaktiválás lehetőséggel.

Írjd alá az FBE mellékletet a jogi dokumentumok részben.

Miután a dokumentumokat aláírták és jóváhagyták, az FBE szolgáltatás aktiválódik.

Küld el a termékeket a raktárunkba.

Kezd el promótálni a terméked. Mi gondoskodunk a tárolásról, csomagolásról és szállításról.

Élvezd az értékesítést!

Még nem vagy eladó?

Mennyibe kerül az FBE

Lent található egy eszköz, amely segít megérteni az FBE költségeit a termékeidre vonatkozóan. Töltsd le a költség szimulátort, töltsd ki a termék nevét, kategóriáját, készletét és térfogati adatait, majd az eszköz automatikusan létrehoz egy költség szimulációt számodra.

Olvasd el a teljes útmutatót, és fedezd fel, hogyan tudod kihasználni az eszközt előnyödre.

GYIK FBE

Az első 30 napban ingyenes a raktározás minden újratöltés esetén a FBE szolgáltatásban.

        A FBE szolgáltatásban fogadott rendelések feldolgozási költségei 3,40 RON-tól kezdődnek egy egységenként. A FBE Szimulátort tudod használni a költségek becsültéséhez, ha amennyiben úgy döntesz, hogy a Fulfillment by eMAG szolgáltatást választja.

Az eMAG Marketplace platformról egy árufogadási kérést kell létrehoznod. Csak azokat a termékeket küldheted el a raktárba, amelyek megfelelnek a nemzeti és európai jogszabályokból származó jogi követelményeknek. A termékeket az első alkalommal előtt specifikus adatokkal kell ellátni, például a térfogat, raktározási és kezelési feltételek. termékeiről, térfogatáról, raktározási és kezelési feltételekről.

        A termékek visszavonásához az eMAG raktárból visszavonási kérelmet kell létrehoznia. A kérelem létrehozásakor hozzá kell adnia azokat a termékeket, amelyeket el szeretnél távolítani a raktárból. Miután hozzáadtad a termékeket a kérelemhez, az összes részlet látható a terméklistában a termékek mennyiségéről.

A visszaküldött termékek esetén az eMAG foglalkozik a csomagok begyűjtésével a vásárlóktól. A kibontott termékek esetében az eMAG értesíteni fog, hogy szükséges ezeket a termékeket visszavenni a raktárból.

Több mint 1000 cikkből és 1600 percnyi tartalomból tanulhatsz

如何创建eMAG广告活动?

在这个教程中,我们将向您展示创建 eMAG 广告活动的步骤。您将了解如何: 创建付费广告活动 将产品添加到付费广告活动中 启动付费广告活动 显示推广的产品   第一步 – 创捷广告活动  在菜单底部,单击“创建广告活动”按钮。 这将打开一个新窗口用于配置广告活动。   在新窗口中,填写以下字段: 广告活动名称 – 输入广告活动的名称,建议使用尽可能描述性的名称,以便更容易确定每个广告活动的内容。 时段 – 选择广告活动的开始日期和结束日期。请注意,选择当前日期将立即启动广告活动。 每日预算 – 输入广告活动每日点击的最大预算金额。设置的金额是根据获得的点击数量每天最多可以消耗的总额。一旦用完,广告活动将在午夜时不再显示广告展示,每日预算将在午夜时重置。您可以随时购买额外的广告费以增加每日预算。 Adset名称