Fulfillment by eMAG segítségével a leghatékonyabb logisztikai megoldást kapod.

Mi az FBE

A Fulfilment by eMAG (FBE) egy integrált logisztikai szolgáltatás. Biztosítjuk a tárolóteret és olyan szolgáltatásokat, mint a rendelésfeldolgozás, átvétel, csomagolás és szállítás. Emellett kezeljük az ügyfélkiszolgálást és a visszaküldési kérelmeket is.

Neked csak annyi a teendőd, hogy  elküldöd termékeidet az eMAG raktárba, mi pedig gondoskodunk azok raktározásáról, rendelések feldolgozásáról, valamint a csomagok átadásáról a futárcégeknek a végleges kézbesítéshez a vásárlónak. Más nem marad hátra, mint hogy figyelmedet a forgalom növelésre fordítsd.

Tárolás

összekészítés

Csomagolás

Szállítás

0-24 ügyfélszolgálat

Visszaküldések

Még nem vagy eladó?

Mire számíthasz, ha aktiválod az FBE-t:

  • Tárold termékeidet 30 napig ingyenesen.
  • Termékeidet elég egy raktárban tárolni, mi pedig házhoz szállítjuk rendeléseidet mindhárom országban: Romániában, Bulgáriában és Magyarországon.
  • A termékeid 2-szer annyira láthatóvá válnak azoknak a vásárlóknak köszönhetően, akik a "eMAG által szállítva" szűrőt választják.
  • A gyors szállítás miatt nagyobb az esély, hogy jobb eladói értékelést kapj.
  • A legjobb tárolási és irányítási logisztikai feltételeket részesülsz kapsz, múltbeli 43 millió eurós eMAG befektetések segítségével.
  • Az FBE révén hozzáférhetsz a Kelet-Európa legnagyobb, 240 000 négyzetméteres raktárához.
  • Kevésbé problémás a személyzeti ingadozás és a raktár működési engedélyeztetés terén.

CUM FUNCȚIONEAZĂ FBE

Pasul 1

Solicită activarea serviciului FBE

Pasul 2

Semnează actele necesare activării serviciului FBE

Pasul 3

Trimte produsele către depozitul nostru

Pasul 4

Începe să-ți promovezi produsele. Noi ne ocupăm de depozitare, ambalare și expediere

Pasul 5

Bucură-te de vânzări

Hogyan aktiválható az FBE

Kérd az FBE szolgáltatás aktiválását a Üzenetközponton keresztül, a Fulfillment by eMAG – FBE fiókaktiválás lehetőséggel.

Írjd alá az FBE mellékletet a jogi dokumentumok részben.

Miután a dokumentumokat aláírták és jóváhagyták, az FBE szolgáltatás aktiválódik.

Küld el a termékeket a raktárunkba.

Kezd el promótálni a terméked. Mi gondoskodunk a tárolásról, csomagolásról és szállításról.

Élvezd az értékesítést!

Még nem vagy eladó?

Mennyibe kerül az FBE

Lent található egy eszköz, amely segít megérteni az FBE költségeit a termékeidre vonatkozóan. Töltsd le a költség szimulátort, töltsd ki a termék nevét, kategóriáját, készletét és térfogati adatait, majd az eszköz automatikusan létrehoz egy költség szimulációt számodra.

Olvasd el a teljes útmutatót, és fedezd fel, hogyan tudod kihasználni az eszközt előnyödre.

GYIK FBE

Az első 30 napban ingyenes a raktározás minden újratöltés esetén a FBE szolgáltatásban.

        A FBE szolgáltatásban fogadott rendelések feldolgozási költségei 3,40 RON-tól kezdődnek egy egységenként. A FBE Szimulátort tudod használni a költségek becsültéséhez, ha amennyiben úgy döntesz, hogy a Fulfillment by eMAG szolgáltatást választja.

Az eMAG Marketplace platformról egy árufogadási kérést kell létrehoznod. Csak azokat a termékeket küldheted el a raktárba, amelyek megfelelnek a nemzeti és európai jogszabályokból származó jogi követelményeknek. A termékeket az első alkalommal előtt specifikus adatokkal kell ellátni, például a térfogat, raktározási és kezelési feltételek. termékeiről, térfogatáról, raktározási és kezelési feltételekről.

        A termékek visszavonásához az eMAG raktárból visszavonási kérelmet kell létrehoznia. A kérelem létrehozásakor hozzá kell adnia azokat a termékeket, amelyeket el szeretnél távolítani a raktárból. Miután hozzáadtad a termékeket a kérelemhez, az összes részlet látható a terméklistában a termékek mennyiségéről.

A visszaküldött termékek esetén az eMAG foglalkozik a csomagok begyűjtésével a vásárlóktól. A kibontott termékek esetében az eMAG értesíteni fog, hogy szükséges ezeket a termékeket visszavenni a raktárból.

Több mint 1000 cikkből és 1600 percnyi tartalomból tanulhatsz

Noul flux de listare produse

In acest ghid vei gasi cele mai relevante informatii referitoare la fluxul nou de listare produse disponibil pe eMAG Marketplace.    Asocierea la un produs