A legrövidebb út Ön és 500 000 ügyfél között a Genius easyboxon keresztül vezet.

Mi az a Genius easybox?

A Genius easybox egy szolgáltatás az eladók számára, amely lehetővé teszi a csomagok szállítását a Genius előfizetőkhöz Romániában található számos kioszkján csomagautomatán keresztül.

A Genius easybox segítségével lehetőséged van ügyfeleidnek gyors szállítást biztosítani a kioszkokhoz csomagautomatákba (easybox-okhoz) és kibővített 60 napos visszatérítési lehetőséget nyújtani.

Még nem vagy eladó?

Mi a Genius easybox előnye?

Már van 500 000 Genius előfizető.

A Genius ügyfelek 79%-kal több rendelést generálnak, mint a nem Genius ügyfelek.

Az eMAG Genius szűrőt a vásárlók 90%-a használja.

A Genius termékek magasabb láthatóságot kapnak, a Genius címkének köszönhetően.

A Genius termékek esetében magasabb konverziós arányt érhetsz el.

A Genius ügyfelek kosara kétszer akkora, mint a nem Genius ügyfeleké.

Még nem vagy eladó?

Mi a jogosultsági feltételek?

*Ez a kritérium nem vonatkozik érvényes abban az esetben, ha az eladó kevesebb mint 3 hónapja aktív a Marketplace-en.

GYIK GENIUS easybox

Fiókod “Jogi Dokumentumok” szakaszában aláírhatod a Genius Kiegészítőt. Az aláírás után az összes megfelelő easybox csomagautomatás kiszállításra alkalmas terméked megkapja a Genius címkét. Ha olyan termékeid vannak, amelyeket nem szeretneél a programban, használhatod a “Genius Tulajdonság Inaktiválása” lehetőséget az “Ajánlataim” menüben.

        A Genius easybox programban nem szükséges expressz szállítást kínálni, csak a beállított szállítási idő szerint kell átadni a csomagokat a futárnak.

2023 szeptember 13-tól kezdődően a Genius rendelések teljesítése után 2 RON + ÁFA Genius hozzájárulást alkalmaznak minden olyan rendelésre, amelyet átadtak a futárnak. Ez nem vonatkozik a visszaküldésekre.

        Minden kifizetési kimutatásban látni fogod a Genius járulékokat az összes jogosult rendelésre az adott referencia időszakban.

A Genius ügyfeleknek, akiknek van egy mentett bankkártyájuk a fiókjukban, gyors visszatérítés jár, amint a futár átveszi a csomagot az easyboxból. Ha a visszaküldött termékek sérülten érkeznek meg Önhöz hozzád, kérjük, küldjnekünk bizonyítékot üzenet útján az esetleges kompenzáció érdekében.

Dacă ești deja seller în Marketplace și vrei să înveți cum să folosești mai eficient Genius easybox, intră în Academy

Noul flux de listare produse

In acest ghid vei gasi cele mai relevante informatii referitoare la fluxul nou de listare produse disponibil pe eMAG Marketplace.    Asocierea la un produs