A legrövidebb út Ön és 500 000 ügyfél között a Genius easyboxon keresztül vezet.

Mi az a Genius easybox?

A Genius easybox egy szolgáltatás az eladók számára, amely lehetővé teszi a csomagok szállítását a Genius előfizetőkhöz Romániában található számos kioszkján csomagautomatán keresztül.

A Genius easybox segítségével lehetőséged van ügyfeleidnek gyors szállítást biztosítani a kioszkokhoz csomagautomatákba (easybox-okhoz) és kibővített 60 napos visszatérítési lehetőséget nyújtani.

Még nem vagy eladó?

Mi a Genius easybox előnye?

Már van 500 000 Genius előfizető.

A Genius ügyfelek 79%-kal több rendelést generálnak, mint a nem Genius ügyfelek.

Az eMAG Genius szűrőt a vásárlók 90%-a használja.

A Genius termékek magasabb láthatóságot kapnak, a Genius címkének köszönhetően.

A Genius termékek esetében magasabb konverziós arányt érhetsz el.

A Genius ügyfelek kosara kétszer akkora, mint a nem Genius ügyfeleké.

Még nem vagy eladó?

Mi a jogosultsági feltételek?

*Ez a kritérium nem vonatkozik érvényes abban az esetben, ha az eladó kevesebb mint 3 hónapja aktív a Marketplace-en.

GYIK GENIUS easybox

Fiókod “Jogi Dokumentumok” szakaszában aláírhatod a Genius Kiegészítőt. Az aláírás után az összes megfelelő easybox csomagautomatás kiszállításra alkalmas terméked megkapja a Genius címkét. Ha olyan termékeid vannak, amelyeket nem szeretneél a programban, használhatod a “Genius Tulajdonság Inaktiválása” lehetőséget az “Ajánlataim” menüben.

        A Genius easybox programban nem szükséges expressz szállítást kínálni, csak a beállított szállítási idő szerint kell átadni a csomagokat a futárnak.

2023 szeptember 13-tól kezdődően a Genius rendelések teljesítése után 2 RON + ÁFA Genius hozzájárulást alkalmaznak minden olyan rendelésre, amelyet átadtak a futárnak. Ez nem vonatkozik a visszaküldésekre.

        Minden kifizetési kimutatásban látni fogod a Genius járulékokat az összes jogosult rendelésre az adott referencia időszakban.

A Genius ügyfeleknek, akiknek van egy mentett bankkártyájuk a fiókjukban, gyors visszatérítés jár, amint a futár átveszi a csomagot az easyboxból. Ha a visszaküldött termékek sérülten érkeznek meg Önhöz hozzád, kérjük, küldjnekünk bizonyítékot üzenet útján az esetleges kompenzáció érdekében.

Dacă ești deja seller în Marketplace și vrei să înveți cum să folosești mai eficient Genius easybox, intră în Academy

如何创建eMAG广告活动?

在这个教程中,我们将向您展示创建 eMAG 广告活动的步骤。您将了解如何: 创建付费广告活动 将产品添加到付费广告活动中 启动付费广告活动 显示推广的产品   第一步 – 创捷广告活动  在菜单底部,单击“创建广告活动”按钮。 这将打开一个新窗口用于配置广告活动。   在新窗口中,填写以下字段: 广告活动名称 – 输入广告活动的名称,建议使用尽可能描述性的名称,以便更容易确定每个广告活动的内容。 时段 – 选择广告活动的开始日期和结束日期。请注意,选择当前日期将立即启动广告活动。 每日预算 – 输入广告活动每日点击的最大预算金额。设置的金额是根据获得的点击数量每天最多可以消耗的总额。一旦用完,广告活动将在午夜时不再显示广告展示,每日预算将在午夜时重置。您可以随时购买额外的广告费以增加每日预算。 Adset名称