Egy Marketplace az egész Dél-Kelet Európai régióban
Értékesítsen
Növeld vállalkozásodat az eMAG regionális programjaival.
Tudj meg többet.
Previous slide
Next slide

eMAG Marketplace regionális térkép

Romániai vállalat vagyunk, amely úttörő szerepet játszott az e-kereskedelemben, mivel már 2001-ben befektettünk a folyamatokat racionalizáló technológiákba. A helyi piacon elért sikereinket követően Magyarország és Bulgária felé terjeszkedtünk, és idővel Délkelet-Európa regionális e-kereskedelmi platformjává váltunk.

+16.4M termékek +4.3K szekrények +40K eladók +6M ügyfelek RO +5.6M termékek +60 szekrények +10K eladók +1M ügyfelek BG +8.7M termékek +540 szekrények +10K eladók +2M ügyfelek HU

Ismerje meg azokat az eszközeinket, amik segítenek önnek feljeszteni vállalkozását:

Fulfilment <br>By eMAG

Fulfilment By eMAG

Egy megoldás az összes logisztikai feladatra

További részletek
Cross-border

Cross-border

Egy platformon keresztül értékesítsen 3 országban

További részletek
eMAG Ads

eMAG Ads

Egy eszköz, amivel növelni tudja termékei láthatóságát

További részletek
Genius easybox

Genius easybox

Hozzáférés több mint 500.000 hűséges Genius ügyfélhez.

További részletek
Kampány marketing

Kampány marketing

Élvezze az ingyenes promóciót az eMAG ernyőkampányokban

További részletek
Együtt fejlesztünk ki sikeres vállalkozásokat a régióban.
Marek Ludwiczak

Marek Ludwiczak

VMA plus vezérigazgatója, Lengyelország

Azért döntöttünk az eMAG-hoz való csatlakozás mellett, mert az eMAG kiváló lehetőséget teremt arra, hogy termékeket értékesítsünk Romániában, Magyarországon és Bulgáriában. Az eMAG-hoz való csatlakozás után 20%-kal nőttek az eladásaink. Természetesen nem az első naptól kezdve. Körülbelül 6 hónapba telt, és tervezzük, hogy tovább növekedünk. Az eMAG-gal való együttműködésünk legjobb oldala az, hogy az eMAG Marketplace 3 ország platformja, és Romániában jól ismert, megbízható márka. Az is nagyszerű, hogy az ügyfélszolgálatot kezdetben az eMAG végzi, ami segít a problémák többségének megoldásában."
Együtt fejlesztünk ki sikeres vállalkozásokat a régióban.
Loredana Fartade

Loredana Fartade

értékesítési vezető, Aosom kelet-európai piacok

Az eMAG Marketplace-t mindenképpen ajánlanám minden olyan vállalatnak, amely új piacokra, például Romániába szeretne terjeszkedni, mert más platformokhoz képest az eMAG rengeteg segítséget nyújt a terjeszkedési folyamat során. Úgy vélem, hogy nagyon fontos, különösen az értékesítés új országban való megkezdésének korai szakaszában, hogy ne érezzük magunkat "elveszettnek", mert lehetőségünk van beszélni valakivel, akivel megbeszélhetjük a problémáinkat.
Együtt fejlesztünk ki sikeres vállalkozásokat a régióban.
Brîndușa Mašková

Brîndușa Mašková

Country Manager, Brasty.ro, Romania

Az eMAG már a kezdetektől fogva segített nekünk megjelenni a román piacon. A bevételek és a megrendelések száma évről évre fokozatosan nőtt. Kezdetben a dolgok egy kis kihívást jelentettek; megtanultuk, hogy mit akarnak a romániai fogyasztók, és megfelelő termékeket és a legjobb élményt nyújtottuk nekik. 2016-ban az áruházunk megrendeléseinek 10%-a az eMAG Marketplace-ről érkezett, 2019-re ez az arány 43%-ra nőtt
Previous slide
Next slide

Az eMAG Csoport

Következetesen ügyfeleink igényeire összpontosítunk. Ezért hoztunk létre számukra új üzleti vertikumokat, amelyek célja, hogy tovább segítsük őket vállalkozásuk fejlesztésében.

A cégcsoportok része:

eMAG Marketplace

A Marketplace elindítása óta 56 000 vállalkozó fejlesztette vállalkozását az eMAG által nyújtott logisztikai és oktatási szolgáltatások segítségével.

Jelenleg a Marketplace több mint 22,8 millió listázott terméket tartalmaz.

Tudjon meg többet az eMAG Academy-n.

如何创建eMAG广告活动?

在这个教程中,我们将向您展示创建 eMAG 广告活动的步骤。您将了解如何: 创建付费广告活动 将产品添加到付费广告活动中 启动付费广告活动 显示推广的产品   第一步 – 创捷广告活动  在菜单底部,单击“创建广告活动”按钮。 这将打开一个新窗口用于配置广告活动。   在新窗口中,填写以下字段: 广告活动名称 – 输入广告活动的名称,建议使用尽可能描述性的名称,以便更容易确定每个广告活动的内容。 时段 – 选择广告活动的开始日期和结束日期。请注意,选择当前日期将立即启动广告活动。 每日预算 – 输入广告活动每日点击的最大预算金额。设置的金额是根据获得的点击数量每天最多可以消耗的总额。一旦用完,广告活动将在午夜时不再显示广告展示,每日预算将在午夜时重置。您可以随时购买额外的广告费以增加每日预算。 Adset名称