Egy Marketplace az egész Dél-Kelet Európai régióban
Értékesítsen
Növeld vállalkozásodat az eMAG regionális programjaival.
Tudj meg többet.
Previous slide
Next slide

eMAG Marketplace regionális térkép

Romániai vállalat vagyunk, amely úttörő szerepet játszott az e-kereskedelemben, mivel már 2001-ben befektettünk a folyamatokat racionalizáló technológiákba. A helyi piacon elért sikereinket követően Magyarország és Bulgária felé terjeszkedtünk, és idővel Délkelet-Európa regionális e-kereskedelmi platformjává váltunk.

+20M termékek +3.9K szekrények +44K eladók +6M ügyfelek RO +7M termékek 400 szekrények +12K eladók +1M ügyfelek BG +10M termékek 700 szekrények +14K eladók +2M ügyfelek HU

Ismerje meg azokat az eszközeinket, amik segítenek önnek feljeszteni vállalkozását:

Fulfilment <br>By eMAG

Fulfilment By eMAG

Egy megoldás az összes logisztikai feladatra

További részletek
Cross-border

Cross-border

Egy platformon keresztül értékesítsen 3 országban

További részletek
eMAG Ads

eMAG Ads

Egy eszköz, amivel növelni tudja termékei láthatóságát

További részletek
Genius easybox

Genius easybox

Hozzáférés több mint 500.000 hűséges Genius ügyfélhez.

További részletek
Kampány marketing

Kampány marketing

Élvezze az ingyenes promóciót az eMAG ernyőkampányokban

További részletek
Együtt fejlesztünk ki sikeres vállalkozásokat a régióban.
Marek Ludwiczak

Marek Ludwiczak

VMA plus vezérigazgatója, Lengyelország

Azért döntöttünk az eMAG-hoz való csatlakozás mellett, mert az eMAG kiváló lehetőséget teremt arra, hogy termékeket értékesítsünk Romániában, Magyarországon és Bulgáriában. Az eMAG-hoz való csatlakozás után 20%-kal nőttek az eladásaink. Természetesen nem az első naptól kezdve. Körülbelül 6 hónapba telt, és tervezzük, hogy tovább növekedünk. Az eMAG-gal való együttműködésünk legjobb oldala az, hogy az eMAG Marketplace 3 ország platformja, és Romániában jól ismert, megbízható márka. Az is nagyszerű, hogy az ügyfélszolgálatot kezdetben az eMAG végzi, ami segít a problémák többségének megoldásában."
Együtt fejlesztünk ki sikeres vállalkozásokat a régióban.
Loredana Fartade

Loredana Fartade

értékesítési vezető, Aosom kelet-európai piacok

Az eMAG Marketplace-t mindenképpen ajánlanám minden olyan vállalatnak, amely új piacokra, például Romániába szeretne terjeszkedni, mert más platformokhoz képest az eMAG rengeteg segítséget nyújt a terjeszkedési folyamat során. Úgy vélem, hogy nagyon fontos, különösen az értékesítés új országban való megkezdésének korai szakaszában, hogy ne érezzük magunkat "elveszettnek", mert lehetőségünk van beszélni valakivel, akivel megbeszélhetjük a problémáinkat.
Együtt fejlesztünk ki sikeres vállalkozásokat a régióban.
Brîndușa Mašková

Brîndușa Mašková

Country Manager, Brasty.ro, Romania

Az eMAG már a kezdetektől fogva segített nekünk megjelenni a román piacon. A bevételek és a megrendelések száma évről évre fokozatosan nőtt. Kezdetben a dolgok egy kis kihívást jelentettek; megtanultuk, hogy mit akarnak a romániai fogyasztók, és megfelelő termékeket és a legjobb élményt nyújtottuk nekik. 2016-ban az áruházunk megrendeléseinek 10%-a az eMAG Marketplace-ről érkezett, 2019-re ez az arány 43%-ra nőtt
Previous slide
Next slide

Az eMAG Csoport

Következetesen ügyfeleink igényeire összpontosítunk. Ezért hoztunk létre számukra új üzleti vertikumokat, amelyek célja, hogy tovább segítsük őket vállalkozásuk fejlesztésében.

A cégcsoportok része:

eMAG Marketplace

A Marketplace elindítása óta 56 000 vállalkozó fejlesztette vállalkozását az eMAG által nyújtott logisztikai és oktatási szolgáltatások segítségével.

Jelenleg a Marketplace több mint 22,8 millió listázott terméket tartalmaz.

Tudjon meg többet az eMAG Academy-n.

Noul flux de listare produse

In acest ghid vei gasi cele mai relevante informatii referitoare la fluxul nou de listare produse disponibil pe eMAG Marketplace.    Asocierea la un produs