Znajdź wszystko, czego potrzebujesz na temat eMAG Marketplace

Szybko przeszukaj wszystkie nasze zasoby, aby znaleźć potrzebne informacje

Search

Ce trebuie să știi la începutul colaborării

5
(3)

În acest articol îți vom arăta cum vei fi susținut la începutul colaborării pe platforma eMAG Marketplace. Platforma eMAG Marketplace îți oferă posibilitatea să îți faci vizibile produsele zilnic la peste 500.000 de vizitatori.

Pentru a deveni partener eMAG Marketplace, trebuie să accesezi site-ul marketplace.emag.ro și să completezi cei 5 pași de înscriere. Mai multe detalii ți-am pregătit în articolul Pașii de înscriere pe platforma eMAG Marketplace.

După ce ai completat corect toți pașii, contul tău urmează să fie validat de către colegii noștri care te vor ajuta să semnezi contractele, să selectezi gama de produse pe care o vei comercializa pe eMAG.ro, să te familiarizezi cu secțiunile și funcționalitățile platformei, precum și să încarci primele produse pe platformă.

În cazul în care ești producător român, în momentul completării pasului 3, trebuie să bifezi DA în dreptul acestei opțiuni. Producătorii români beneficiază de comisioane speciale, doar dacă îndeplinesc un set cumulativ de condiții. Mai multe detalii poți afla în articolul eMAG Deschide Romania.

Pentru a valida un cont în care ai bifat că ești producător român, te vom contacta pentru a cere informații suplimentare cu ajutorul cărora se pot cofirma toate condițiile de eligibilitate.

Pe lângă confirmarea acestor informații, în prima lună de la validarea contului, vei fi susținut de către echipa eMAG Marketplace atunci când trebuie să semnezi documentele legale (Termeni și condiții + Anexe, GDPR și grila de comision pe categoriile la care ai cerut acces).

În funcție de situațiile întâmpinate în timpul crearii produselor pe platformă, iti vom acorda asistență la încărcarea primelor articole, astfel încât să înveți cum să completezi corect toate datele produselor. Te invităm să urmărești și articolul Cum adaugi manual un produs pe platforma eMAG Marketplace.

Pe tot parcursul colaborării cu eMAG Marketplace este esențial să livrezi comenzile prin intermediul unei companii de curierat. Îți vom trimite datele firmelor de curierat partenere cu care vei lua legătura pentru a putea activa fluxul de expediere colete cu AWB generat rapid, direct din pagina de comandă. Află aici mai multe detalii despre Cum generezi AWB.

Încă de la începutul colaborării îți vom oferi suport tehnic pentru diverse situații pe care le poți întâmpina și pentru înțelegerea functionalitatilor platformei. Atunci când completezi pașii de înscriere, vei inregistra taxa de livrare și pragul de gratuitate, pe care te vom ajuta să le modifici, atunci când este cazul. De asemenea, îți vom arăta și cum setezi corect taxa pentru km suplimentari. Află mai multe detalii în articolul Taxă de transport extra-retea.

Pentru situațiile în care ai nevoie să accesezi o categorie nouă, poți cere ajutor să primești rapid acces la categoriile dorite. După ce vei cere acces, primești în scurt timp anexa de comision dacă ne contactezi pe noi, iar dacă nu primești acces manual, platforma generează automat după ora 20:00 anexa de comision per categorie.

În perioada 08.12.2020 – 18.06.2021  – am desfașurat o campanie specială de susținere pentru persoanele juridice. Regulamentul este disponibil aici, iar actul care atestă încheierea campaniei este disponibil aici.

Îți recomandăm să urmărești și alte tutoriale disponibile în secțiunea eMAG Academy. Aici vei găsi mai multe detalii despre cum funcționeaza platforma eMAG Marketplace.

Jak pomocny był ten artykuł?

Kliknij gwiazdkę, aby ją ocenić!

Average rating 5 / 5. Vote count: 3

Jak dotąd brak głosu! Bądź pierwszą osobą, która oceni ten przedmiot.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Pentru mai multe informații, te așteptăm în Mesagerie, iar dacă dorești să discuti despre oportunități de creștere, te așteptăm în grupul de Facebook.

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE