skip to Main Content
 Cum Se Adaugă Un Produs
0
(0)

Acest capitol conține toate informațiile necesare, pentru încărcarea manuală a unui produs, pe platforma eMAG Marketplace. Parcurgând toate articolele de aici, vei vedea cât de simplu și ușor este să completezi cei șapte pași ai încărcarii manule. Vei vedea standaredele eMAG de documentație a produselor, regulile de completare ale câmpurilor din pagina de adăugare produs, precum și sfaturi însoțite de exemple concrete, ce te vor ajuta să întelegi și mai bine acest proces.

De acum, alegerea categoriei potrivite, stabilirea titlului, completarea corectă a caracteristicilor, adăugarea imaginilor de calitate, completarea unei descrieri optime sau setarea corectă a prețului vor deveni mult mai simple.

Te invităm să urmărești cu atenție tutrialul Cum adaugi manual un produs, în care găsești descris, pas cu pas, întregul proces de adăugare al unui produs, dar și celelalte articole care vor detalia fiecare pas din adăugarea manuală a unui produs, pe platforma eMAG Marketplace.

Poți să le accesezi ori de câte ori ai o neclaritate atunci când adaugi produse noi și nu numai. Te poți inspira chiar și pentru produsele deja încărcate în platformă, pentru că în conținutul lor vei găsi sfaturi de îmbunătățire a documentației produselor tale.

 

 

 

Cât de util a fost acest articol?

Click pe o stea pentru evaluare!

Evaluare medie 0 / 5. Voturi: 0

Fără voturi până acum! Fii primul care evaluează acest articol.

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru dumneavoastră.

Spune-ne cum putem îmbunătăți acest articol?