Găsești tot ce ai nevoie despre eMAG Marketplace

Caută rapid prin toate resursele noastre pentru a găsi informația de care ai nevoie

Search

Dashboard – TO DO List

0
(0)

În acest tutorial îți vom prezenta zona TO DO list din pagina principală a contului tău.

În TO DO list afli care sunt principalele lucruri de care trebuie să ții cont în fiecare zi. Informațiile de aici diferă de la o zi la alta. Iar rubricile postate în TO DO list variază în funcție de cum reușești să gestionezi activitățile din contul tău. În tutorialul denumit Dashboard vei găsi descrise, toate secțiunile din pagina principală.

Notificările din TO DO list te anunță despre:

– Alertă campanii

Te anunță de apropierea unor campaniicare urmează să înceapă sau sunt în curs de desfășurare în eMAG Marketplace, la care poți participa și în care ești încurajat să încarci mai multe produse și să te aprovizionezi cu stoc suficient pentru perioada campaniei la care participi.

Dacă apeși săgeata din dreapta, apoi pe semnul din colțul drept, vei fi direcționat în pagina Campanii unde poți vedea toate campaniile active sau viitoare.

– Alertă comenzi

Te avertizează când ai comenzi întârziate sau cu data maximă de expediere astăzi. Te ajută să te ocupi cu prioritate de acele comenzi pe care trebuie să le finalizezi urgent.

Dacă desfășori rubrica și apeși pe Finalizează-le aici! sau pe semnul din dreapta, vei ajunge direct în meniul Comenzi, unde poți vedea toate comenzile întârziate.

– Alertă stoc

Îți spune pentru câte produse se va epuiza stocul în următoarele zile, pe baza estimărilor făcute și pentru care trebuie să urgentezi aprovizionarea.

Apasă pe Actualizează stocurile aici pentru a nu rata oportunitățile de vânzare sau pe semnul din dreapta și vei ajunge în meniul Ofertele mele. Aici vei putea face actualizările necesare. Află mai multe detalii despre cum actualizezi stocurile produselor tale, accesând tutorialul Ofertele mele-Stocuri.

– Alertă de sănătate

Te anunță când unii indicatori de performanță au un nivel scăzut. Pentru aceștia trebuie să acorzi o atenție sporită și să îți îmbunătățești activitatea.

Apasă săgeata din dreapta și vezi lista indicatorilor ce necesită corectări. Pentru mai multe detalii ți-am pregătit un articol dedicat Sănătății contului tău.

– Alertă curieri 

Apare atunci când nu ai încă integrat un cont de curier, iar pentru a-ți ușura procesarea comenzilor, este indicat să folosești serviciile unui curier agreat eMAG. Ți-am pregătit un articol despre Cum integrezi un curier în platforma eMAG Marketplace.

Verifică alertele din TO DO List de fiecare dată când intri în contul tău și vezi care sunt acțiunile de care trebuie să te ocupi cu prioritate.

Urmărește și celelalte video-uri pregătite pentru tine să afli mai multe informații despre nătatea contului, Campanii, opțiunile din Ofertele mele sau despre celelalte secțiuni din Dashboard.

Spor la vânzări!

 

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Pentru mai multe informații, te așteptăm în Mesagerie, iar dacă dorești să discuti despre oportunități de creștere, te așteptăm în grupul de Facebook.

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE