Conditii de declarare in sistemul RO e-Transport pentru produsele FBE

0
(0)

 

Avand in vedere faptul ca folosesti serviciul Fulfilment by eMAG, vrem sa iti prezentam modul in care vom colabora pentru indeplinirea obligatiilor impuse de noul sistem de monitorizare RO e-Transport.

Pentru produsele tale ce fac parte din lista celor cu risc fiscal ridicat inscrise in FBE, eMAG, in calitate de depozitar, va avea obligatia declararii in sistemul RO e-Transport si obtinerea codului UIT pentru transport revine eMAG.

Informatiile pe care le asteptam de la tine le regasesti in acest document:

 

Descarca aici documentul cu informatii


 

Unde si cand asteptam informatiile de la tine?

Pentru ca noi sa putem indeplini obligatia de raportare in sistemul RO e-Transport pentru transportul produselor tale pana la depozitul eMAG, este obligatoriu ca inainte de a intra in tranzit pe teritoriul Romaniei sa ne furnizezi toate informatiile specifice transportului respectiv in Mesagerie, categoria: Fulfilment by eMAG – Receptionare marfa in depozit eMAG.

Atentie! Doar in acest mod vei putea obtine in timp util codul UIT solicitat la verificarile vamale.

 

Unde vei vedea codul UIT pentru transportul tau?

– Pe baza informatiilor colectate de la tine vom realiza raportarea catre sistemul RO e-Transport.

– Dupa generarea cu success a codului UIT, acesta va fi afisat in contul tau FBE eMAG Marketplace, in dreptul cererii de receptie respective.

Noi lucram la stabilirea si implementarea unui flux cat mai simplu de colectare a informatiilor din partea ta pentru acest tip de produse, pentru ca timpul de raportare in sistem si obtinere a codului UIT necesar sa fie cat mai scurt posibil.

Respectarea obligatiei de declarare a transportului de bunuri cu risc fiscal ridicat va elimina aplicarea amenzilor prevazute conform legii, cuprinse intre 20.000 lei la 100.000 lei pentru persoanele juridice, precum si confiscarea bunurilor nedeclarate.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Pentru mai multe informații, te așteptăm în Mesagerie, iar dacă dorești să discuti despre oportunități de creștere, te așteptăm în grupul de Facebook.

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE

Ziua eMAG

0 (0) In acest tutorial vei afla mai multe despre campania Ziua eMAG,