skip to Main Content
0
(0)

 

eMAG Marketplace este într-un proces continuu de dezvoltare a opțiunilor și serviciilor oferite, de care tu să poți beneficia din plin pentru a-ți crește afacerea online.

Astfel, eMAG a dezvoltat cel mai așteptat instrument de promovare, numit eMAG Ads.

Ad este abrevierea noțiunii de Advertising (publicitate) și este un instrument de marketing care reprezintă un mesaj sponsorizat pentru a promova sau vinde un produs, serviciu sau idee. Obiectivul publicității este de a ajunge la clienții interesați și dispuși să achiziționeze produsele sau serviciile promovate.

Practic, prin intermediul eMAG Ads poți beneficia de serviciul de publicitate cunoscut drept pay per click (PPC) prin care ai posibilitatea de a licita, la nivel de produs, pentru o poziție mai bună din pagina categoriei sau într-un grup de oferte.

eMAG Ads îți va permite să promovezi un produs sau o selecție de produse către clienți în timp ce ei navighează și caută produse pe eMAG.

De acum, eMAG Ads iti da posibilitatea de a-ti promova produsele si mai eficient si a-ti creste volumul vanzarilor printr-o pozitie si mai buna in site, datorata campaniilor Ads.

Este important sa te asiguri ca promovezi cele mai bune oferte, pentru a atrage cat mai multe accesari, care sa contribuie la imbunatatirea pozitiei din listing pentru produsele tale, dar si ca, odata accesata pagina de produs, clientul va gasi toate informatiile necesare despre produs, astfel incat sa transformi un click intr-o vanzare.

Ce ai de facut?

Foarte simplu: creezi prima ta campanie, selectezi produsele pe care doresti sa le promovezi, precum si valoarea pe care vrei sa o investesti pentru un click. Platforma Marketplace iti va recomanda valoarea acestui bid (costul pentru un click), care insa poate fi minim 0.25 RON, insa decizia finala iti apartine. Suma pe care o licitezi pentru un anumit produs, va fi retrasa doar in cazul in care clientul a accesat produsul tau promovat, indiferent daca a finalizat sau nu procesul de cumparare.

Produsul pentru care ai licitat va fi vizibil pe site-ul eMAG in sectiunea de recomandari-produse promovate, afisata sub fotografiile produsului cautat de client din acceasi categorie.

Acceseaza tutorialele dedicate eMAG Ads pe care le-am pregatit pentru tine in eMAG Academy si afla toate detaliile de care ai nevoie pentru a-ti creea campaniile Ads personalizate.

 

Spor la vanzari!

 

Cât de util a fost acest articol?

Click pe o stea pentru evaluare!

Evaluare medie 0 / 5. Voturi: 0

Fără voturi până acum! Fii primul care evaluează acest articol.

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru dumneavoastră.

Spune-ne cum putem îmbunătăți acest articol?