skip to Main Content
0
(0)


Toți clienții care achiziționează produse de pe site-ul eMAG au la dispoziție patru modalități de plată pentru comenzile lor:

Plata ramburs reprezintă modalitatea de plată a contravalorii unui produs comandat de pe site-ul eMAG, la momentul livrării produsului de la curier.

Procesează comenzile cu plata ramburs imediat ce au fost primite, pentru a te asigura că vor fi finalizate și livrate în timp. Află în articolul Plata prin Ramburs mai multe detalii despre această modalitate de plată.

Sumele încasate, din comenzile plătite la ramburs, vor intra în contul eMAG, dacă AWB-ul a fost generat din platforma Marketplace. Urmând ca eMAG să îți vireze, conform perioadei de decontare contravaloarea acestor comenzi, din care va reține comisionul aferent.

 

Dacă AWB-ul comenzii nu a fost generat din platforma eMAG Marketplace, atunci banii îi vei primi de la curierul care a operat livrarea. Află Cum poți genera AWB direct din platformă.

 

 Comenzile prin card online sunt acele produse comandate și plătite de client, prin intermediul cardului atașat contului său bancar. Prin utilizarea datelor de indentificare ale cardului, clientul autorizează transferul contravalorii produsului, din contul său, în contul eMAG

Comenzile cu plata prin card online se procesează imediat ce au fost primite, ele au prioritate, deoarece acestea sunt deja achitate. Află detalii în tutorialul Plata cu Card Online.

Sumele încasate prin card online sunt colectate în contul eMAG, urmând ca la următoarea dată de facturare, suma aferentă să fie decontată, de eMAG, din care se va scădea comisionul stabilit.

Comenzile plătite prin Ordin de plată se procesează și se livrează abia după ce te asiguri că în contul tău a fost virată valoarea produsului comandat. După mesajul de confirmare comandă, clientul va primi un email cu factura proformă generată de platforma eMAG Marketplace, în care se vor găsi:

  • numărul tău de cont bancar,
  • banca la care ai deschis contul,
  • precum și termenul limită până la care clientul poate plăti ordinul de plată.

Sumele aferente ordinelor de plată vor fi virate direct în contul tău, eMAG decontând doar încasările din celelalte tipuri de comenzi. Află în articolul Plata prin OP mai multe informații despre această modalitate de plată.

GiftCard-ul este serviciul oferit de eMAG, oricărui client, persoană fizică sau juridică pentru a-l utiliza la plata produselor comandate din site-ul eMAG. Valoarea Gift Card-urilor o vei recupera din decontul de vouchere, emis din platforma Markerplace și care se va compensa automat cu facturile de comision. Pe acestea le găsești în tab-ul FinanciarDesfășurătoare. Află mai multe informații despre GiftCard.

Intră în eMAG Academy și urmărește tutorialele pe care le-am pregătit pentru tine și care te vor ajuta să-ți dezvolți afacerea pe platforma eMAG Marketplace.

Spor la vânzări!

 

 

Cât de util a fost acest articol?

Click pe o stea pentru evaluare!

Evaluare medie 0 / 5. Voturi: 0

Fără voturi până acum! Fii primul care evaluează acest articol.

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru dumneavoastră.

Spune-ne cum putem îmbunătăți acest articol?